Stockholm – Sveavägen

Denna butik stänger efter öppningstid den 23 dec, och ersätts av vår nyöppnade butik på Drottninggatan 56 (Hötorgspassagen).

Alla kundordrar som inte hämtats ut senast den 23 dec, kommer att finnas i vår nya butik på Drottninggatan 56 när vi öppnar igen den 27 dec efter jul.

Välkommen in och se vår prisvinnande bästsäljare CEWE FOTOBOK och hela bredden av vårt sortiment med bildprodukter, allt från minsta visitkort till största förstoring.

I slutet av december flyttar vi till vårt nya läge i Hötorgspassagen på Drottninggatan 56. Vår nya butik där har redan öppet, klicka här för mer info.

Öppettider under Jul

Lördag 15/12 11:00-17:00
Söndag 16/12 12:00-16:00

Måndag 17/12-Fredag 21/12 10:00-19:00

Lördag 22/12 11:00-18:00
Söndag 23/12 12:00-16:00
Julafton-Annan dag jul STÄNGT

Vi har ett litet sortiment av kameratillbehör i våra butiker, som exempelvis minneskort, ministativ, universalladdare och putsdukar. Kameror och fler tillbehör kan du beställa på vår hemsida och få levererade med post eller till butik inom några dagar.

Välkommen in så fixar vi godkända bilder för ID / PASS / VISUM / FÄRDTJÄNST / CV etc. åt dig på 5 minuter. Ingen tidsbokning behövs. Läs mer här

I våra fotokiosker kan du beställa expressbilder och expressprodukter som blir klara medan du väntar. Välj bilder från din smartphone, minneskort, CD/DVD eller USB. Läs mer här.

För över gamla smalfilmer, videoband, DIA-bilder och negativ – och bevara dem för framtiden! Läs mer här.

Fler bilder på butiken
(Det kan ta några sekunder att ladda, klicka ESC för att återgå.)