Information cookies

Cookies (kakor) är digital information som lagras på din dator och som är nödvändig för din webbläsare och vår hemsida för att kommunicera. De används till exempel när du lägger en produkt i kundvagnen. Användandet av cookies är 100% säkert för dig som kund.

De flesta cookies används av oss är ”session cookies” som tas bort så fort du stänger din webbläsare. Dessutom använder vi några cookies som har en angiven utgångstid. Dessa lagras på din dator, men raderas automatiskt efter max 360 dagar.

Följande cookies används på www.japanphoto.se:
– Google Analytics Cookie (anonym statistik som hjälper oss att förbättra webbplatsen)
– E-handels cookies (gör det t.ex. möjligt att lägga produkter i din vagn)
– Marknadsföringscookies (används för att mäta resultaten av vår marknadsföring)

Radera cookies
Du kan när som helst ta bort cookies som finns på din dator. Proceduren beror på vilken webbläsare du använder, men med en modern webbläsare kan du radera dem genom att trycka på CTRL + SKIFT + DELETE.

Välja bort kakor
Det är möjligt att stänga av alla cookies i din webbläsare om du vill. Vi kommer dock att notera att du inte kan sedan utföra en beställning på vår hemsida. Dessutom kommer det att bli i allmänhet svårt att använda Internet som vanligt, eftersom majoriteten av webbplatser använder cookies.