Registrering av användarkonto

Första gången du ska beställa online hos Japan Photo måste du registrera ett användarkonto. Detta gör du under ”Upprätta konto” på vår hemsida. Där fyller du i telefon-/mobilnr, namn, adress, lösenord osv.

Notera att även om du har registrerat ett användarkonto på vår huvudhemsida www.japanphoto.se så behöver du registrera dig på nytt på för att upprätta ett användarkonto på våra specialhemsidor för stora format: www.japanphotoxxl.se tackkort: www.tackkort.se  kikare: www.dinkikare.se osv.