Problem vid beställning via programvara – CEWE FOTOBOK

Felkod 3006:

Detta felmeddelande kan visas om du har Norton Internet Security eller andra antivirusprogram installerat. Dessa kan hindra Min Cewe Fotovärldd att komma i kontakt med vår server. Du kan inaktivera brandväggen (och automatiskt skydda Norton) tillfälligt genom att klicka på ikonen Norton i det nedre högra hörnet av din dator (eller motsvarande för andra ändamål).

Då måste du starta om programmet igen.

känner du till antivirusprogrammet väl, du kan ange vilka program som godkänns, så att de kan inte blockeras när de kontaktar nätet.
________________________________________________________________________
Betalningsformulär kommer
inte kommer upp:

Vi har ofta upplevt att AVG Antivirus kan förhindra betalningsformuläret från att komma upp. I så fall kan du stänga av AVG (ev. Annat antivirusprogram) i det nedre högra hörnet på skrivbordet, och försöker starta om igen.
________________________________________________________________________

Ingen kontakt för lastbalansering server:

Detta tyder på att du inte har någon Internet-anslutning, vilket innebär att anslutningen är instabil eller att brandväggen blockerar trafiken till vår server.

Att inaktivera brandväggen (och automatiskt skydda Norton) tillfälligt genom att klicka på Norton-ikonen i det nedre högra hörnet  på datorn (eller motsvarande för andra ändamål).

Då måste du starta om igen.

I företag kan det vara brandväggar i nätverket som förhindrar dumpsoon.com att få kontakt med servern. Kontakta IT-administratören.

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Säkerhet: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.