Att göra en CEWE FOTOBOK

Med vårt gratisprogram kan du  enkelt och bekvämt designa din egen CEWE FOTOBOK med personliga bilder och text från ditt eget digitala arkiv.

Ladda ner programmet här: http://www.japanphoto.se/fotoprogram.html

Tryck på ”Download” för att installera vårt program på datorn.

Designa dina egna personliga fotoprodukter med hjälp av ett stort antal design- och redigeringsfunktioner .

För detaljerad information om funktioner i programmet, tryck på ”?” i menyn.

När du är redo att beställa, se först till att du har skapat ett konto hos oss. Det gör du här: https://www.japanphoto.se/webapp/wcs/stores/servlet/LogonForm?catalogId=15101&myAcctMain=1&langId=125&storeId=11201

I programmet trycker du ”beställ” och utför alla steg i orderprocessen .

När du har skickat, produceras din CEWE FOTOBOK och efter ca 7-12 dagar är den hos dig.