Örebro – Marieberg Galleria

Välkommen in och se vår prisvinnande bästsäljare CEWE FOTOBOK och hela bredden av vårt sortiment med bildprodukter, allt från minsta visitkort till största förstoring.

Avvikande öppettider under Jul & Nyår

DECEMBER

22/12 Extra julöppet 10-20
23/12 Extra julöppet 10-18
Julafton Stängt
Juldagen Stängt
Annandag jul 10-18
Nyårsafton 10-15

JANUARI

Nyårsdagen 1/1 Stängt
Trettondagsafton 5/1 10-18
Trettondagen 6/1 11-18

Vi har ett litet sortiment av kameratillbehör i våra butiker, som exempelvis minneskort, ministativ, universalladdare och putsdukar. Kameror och fler tillbehör kan du beställa på vår hemsida och få levererade med post eller till butik inom några dagar.

Välkommen in så fixar vi godkända bilder för ID / PASS / VISUM / FÄRDTJÄNST / CV etc. åt dig på 5 minuter. Ingen tidsbokning behövs. Läs mer här

I våra fotokiosker kan du beställa expressbilder och expressprodukter som blir klara medan du väntar. Välj bilder från din smartphone, minneskort, CD/DVD eller USB. Läs mer här.

För över gamla smalfilmer, videoband, DIA-bilder och negativ – och bevara dem för framtiden!