Papperskvalitet och tjocklek

Pappret vi använder vid framkallning är ett högkvalitativt fotopapper. Du kan välja mellan Standard och Ekonomi när du beställer bilder på vår hemsida. Standard är vattentålig och du får filnamn, datum och ordernummer tryckt på baksidan av varje bild, när du väljer Standard.

Ekonomi (Kodak Edge / Fuji CA): ca. 210 g/m² (2,8g på 10×13 cm; 3,2g på 10×15 cm)
Standard (Kodak Royal / Fuji Supreme): ca. 240 g/m² (3,2g på 10×13 cm; 3,7g på 10×15 cm)