Mappar visas inte på hemsidan

Om du inte får upp mapparna från din dator när du laddar upp bilder och förstoringar, måste du installera Active X-kontroll. Du får upp en notis om detta, vanligen direkt under ”Min Dator” eller under menyn i din webbläsare. Den gör att mapparna visas i webbläsaren efter att den installerats. I vissa fall måste webbläsaren startas om.

Om du inte får upp denna notis, stäng av blockering av popupfönster och starta om webbläsaren. Detta kan du oftast  göra under ”verktyg” i din webbläsare.